Condicions de Contratació i privacitat de les dades personals

Política de Privacitat

CAÇATIONS utilitza les dades personals per organitzar l’activitat i mantenir la comunicació amb els seus clients. Mai compartirà dades amb empreses desvinculades a l’activitat.

Responsable del tractament i declaració de compliment normatiu.

El web és responsabilitat de CAÇATIONS, amb NIF 46692977X , adreça Pl. Vallvidrera 7, 08017 de Barcelona, tf 685 83 46 63 i correu electrònic [email protected].

Caçations respecta la legislació vigent espanyola i europea en matèria de protecció de dades de caràcter personal, en concret, el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, i d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats, manifesta aplicar les mesures tècniques i organitzatives apropiades per garantir la confidencialitat i la privacitat de les dades personals recollides a través d’aquest lloc web, així com la integritat, disponibilitat i seguretat dels mateixos, realitzant les accions necessàries per impedir qualsevol alteració, pèrdua, accés sense autorització o utilització fraudulenta de les dades tractades.

Caçations garanteix que les dades personals són tractades de manera lícita, lleial i transparent, i que han estat recollides en la base de l’obtenció lícita del consentiment de l’Usuari o en base a una altra causa legítima prèvia informació de les finalitats del tractament que expressament s’indiquen en la present Política de Privacitat.
Caçations no tractarà ni compartirà dades personals dels Usuaris excepte que ho permeti la normativa vigent, a requeriment d’autoritats competents o quan compti amb el consentiment lliure, inequívoc, específic i prèviament informat l’Usuari.
Caçations no utilitzarà les dades personals per a finalitats diferents a les informades prèviament a la recollida dels mateixos.

Finalitat del tractament realitzat per Caçations en aquest web.
L’informem que totes les dades personals seran tractades per Caçations com a responsable amb les següents finalitats:

 • Respondre a les consultes enviades al nostre correu electrònic
 • Enviar-li informació per via electrònica sobre l’activitat contractada.
 • Posar les seves dades personals a disposició de tercers per l’organització de l’activitat.
 • Respondre a les consultes de privacitat o sol·licituds d’exercici dels drets que assisteixen a l’Usuari en matèria de protecció de dades enviades al correu electrònic [email protected] o per alguna altra via de recepció de dades vàlida, sempre que la sol·licitud compleixi els requisits explicats en la nostra política de privacitat.
 • Gestionar altes i baixes dels registres d’Usuaris de les bases de dades de Caçations per a comunicacions electròniques i les restants finalitats de tractament identificades en aquesta política de privacitat.
 • La realització d’estudis d’anàlisi de la web amb fins estadístiques amb l’objectiu de millorar de la informació oferta a través del web.
 • Gestionar les nostres xarxes socials respecte de les dades de les persones que es facin seguidores. Sobre això, el tractament de les dades es regeix pel que disposa aquesta Política de Privadesa i pels termes i condicions, polítiques de privacitat i normatives d’accés específiques de cada xarxa social.
 • Oferir publicitat dirigida a l’Usuari mitjançant la creació de segments d’usuaris generats per cookies pròpies o de tercers i altres tecnologies utilitzades per Caçations, d’acord a la nostra política de cookies.
 • Obligacions legals: És possible que se’ns exigeixi utilitzar, conservar i retenir informació personal per motius legals i de compliment, com ara la prevenció, detecció o investigació d’un crim, prevenció de pèrdues o frau o per complir amb els requisits d’auditoria interna i externa, amb els nostres objectius de seguretat de la informació, de protecció de dades personals i / o de prevenció de delictes, el que podrà comportar que es tractin: (a) en virtut de la llei aplicable, que pot incloure lleis fora del país de residència de l’Usuari; (B) per respondre a sol·licituds de tribunals, organismes de seguretat, organismes reguladors i altres autoritats públiques i governamentals, que poden incloure autoritats fora del país de residència de l’Usuari; (C), i per protegir drets, privacitat, seguretat o propietat, de Caçations o els d’altres persones.

Com utilitzem la informació personal?

Recopilem, utilitzem, divulguem, transferim i emmagatzemem informació personal quan és necessari per a prestar els nostres serveis.

El convidem a comunicar-se amb nosaltres en qualsevol moment si té preguntes o inquietuds respecte del tractament de les seves dades personals a través del correu [email protected]

¿Com  obtenim les seves dades?

Recopilem la seva informació personal a través de:

 • Les diferents adreces de correu electrònic publicades al web de Caçations;
 • El formulari de reserva de Caçations;
 • Galetes pròpies i de tercers.

Exercici de drets.

En qualsevol moment l’Usuari pot retirar el seu consentiment i / o exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat que preveu la normativa europea de protecció de dades personals, enviant un correu electrònic a [email protected]

Condicions de contractació

Aquesta pàgina web pertany a CAÇATIONS, amb domicili social a Barcelona, Pl. Vallvidrera 7 (Catalunya), 08017. NIF 46692977X

Dades de contacte

Tota la setmana, de 8:30 a 20:00h
+34 685 83 46 63
[email protected]

CONTRACTACIÓ

La reserva de Caçations es realitza online accedint a www.caçations.cat o amb suport telefònic.

Durant el procés de reserva es sol·licitaran les dades necessàries per l’organització de l’activitat, entre d’altres  nom, cognoms o telèfon. Les dades de la targeta de crèdit s’introduiran a la passarel·la de pagament bancària, per la qual cosa CAÇATIONS no recull cap informació relativa amb les dades del pagament i aquesta informació està encriptada de manera segura.

POLÍTICA DE MODIFICACIONS I CANCEL·LACIONS

El client pot modificar les reserves (com la data o lloc on fer el Caçations) com a mínim amb 24h d’antel·lació, sempre que hi hagi disponibilitat de places en el nou lloc i/o data.

Per raons de causa major Caçations pot modificar l’activitat, com per exemple la localització de l’amagatall del tió. La modificació seria comunicada adequadament.

En cas que Caçations hagi de cancel·lar l’activitat per un lloc i data concret oferirà la possibilitat de modificar la reserva o retornar l’import.

MESURES EXTRAORDINÀRIES PER CAUSA DE LA CRISI SANITÀRIA DE COVID-19

Donades les circumstàncies actuals, Caçations contempla les següents situacions:

Confinament de poblacions senceres que afectin a clients

En aquest cas Caçations prestarà el servei de repartiment del Tió al domicili que el client hagi notificat. Aquest servei serà gratuït en les zones indicades en el següent enllaç: https://www.caçations.cat/2020/09/22/en-cas-de-confinament-el-tio-vindra-a-casa-vostra/

Fora d’aquestes zones el servei tindrà un cost extra que es notificarà al client.

Quarentena per part de membres de la família que participa en l’activitat

Es permetrà modificar la reserva per tal de poder realitzar l’activitat una altra data i/o en un altre lloc.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Si desitja conèixer com tracta CAÇATIONS les dades personals pot visitar la nostra Política de Privacitat.

Contáctanos

Si nos envías un mensaje nos pondremos en contacto contigo rápidamente.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Et puc ajudar?