En cas de confinament el Tió vindrà a casa vostra!

 In General @es

Aquest any hem pres mesures extraordinàries a causa de la crisi sanitària. Una d’elles és el nostre compromís a portar els Tions a casa vostra en cas que hi hagi un confinament massiu, de tot Catalunya o de poblacions senceres.

El servei de portar el Tió a casa l’oferim gratuïtament en cas de visqueu a menys de 30Km d’un dels llocs on organitzem el Caçations, indenpendentment de per quin lloc vau fer la reserva. Per exemple, si sou de Barcelona i reserveu el Caçations de Rupit (que està a més de 30Km), en cas de confinament a Barcelona us portaríem el Tió a casa gratuïtament perquè esteu a menys de 30Km d’un lloc on també organitzem el Caçations (Collserola).

A continuació us detallem les zones on el Tió s’entregaria gratuïtament:

  • Barcelonès
  • Vallès Oriental i Occidental
  • Maresme
  • Baix Llobregat
  • Osona

Aquestes zones es podrien ampliar. Si tens cap dubte, posa’t en contacte amb nosaltres!
Si vius fora de les zones de gratuïtat i hi ha confinament, consulta’ns el cost que tindria portar-vos el tió.

Recent Posts

Leave a Comment

Contáctanos

Si nos envías un mensaje nos pondremos en contacto contigo rápidamente.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Et puc ajudar?