In General

Existeix la versió femenina del Tió de Nadal? I tant que sí! Però atenció, per molt creatives que siguin les vostres fantasies sexuals, MAI veureu Tió i una Soca practicant postures del kamasutra…

El procés reproductiu dels Tions és similar a la “Mitosis” cel·lular. Així com hi ha cèl·lules que es reprodueixen dividint-se elles mateixes, amb el Tió hi ha una divisió del tronc “mare” en diverses branques “filles” i per tant, cada Tió pot ser mare de tants tions com branques sigui capaç de generar.

Però la reproducció del Tió no acaba aquí! Les branques també poden generar flors, que un cop fecundades amb polen d’altres arbres, es convertiran en la llavor d’un futur nou tronc. D’aquesta forma es crea un nou llinatge de Tions i Soques genèticament diferent.

En conseqüència, no existeix el Tió papa i la Soca mama, sinó que cada Tió és mare i pare alhora i tots els Tions plegats formen part d’una mateixa família amb una unió íntima entre ells que és mil·lenària. En podem dir Tió, en masculí, o Soca en femení, però parlem sempre del mateix ésser màgic que es reprodueix per Mitosis i, el més important de tot, que és capaç de cagar regals per Nadal!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta'ns!

Envia'ns un missatge i et contestarem ràpidament!

Not readable? Change text. captcha txt
0
Tio Cagatio mascareta caçations