In General

El president dels EEUU Donald Trump acaba d’anunciar el projecte de construcció de 12.350Km de mur per envoltar tots els boscos del país, entre ells els parcs nacionals de Yellowstone, Yosemite i Sequoia. L’objectiu: evitar que els Tions de Nadal puguin arribar mai des d’aquests boscos a cap ciutat americana.

I és que el xoc emocional que va provocar Viggo Mortensen en la seva darrera entrevista a la TV, ha arribat també a la Casa Blanca. Viggo Mortensen va detallar la passada setmana l’existència d’uns éssers màgics, amb barretina i cara entremaliada, que tenen la capacitat de defecar regals per Nadal quan els nens el piquen fort amb un bastó, tot cantant una cançó tradicional.

L’entrevista a Mortensen va provocar una caiguda d’entre el 30% i el 65% a la borsa d’empreses com LEGO, Fisher-Price, Barbie o Mattel. Segons un prestigiós analista de mercats del joguet es tenen serioses sospites que el tancament de ToysRus el va provocar un cas d’informació privilegiada, quan un infant va cridar “mamà!! Jo vull que el Tió em cagui aquesta Nerf!!” Aquest crit innocent va desencadenar un seguit d’investigacions al voltant d’aquest misteriós “Tió” que van portar a la Direcció de ToysRus prendre la decisió de tancar immediatament l’empresa a nivell mundial. Sempre segons aquest analista, ToysRus es va adonar que era qüestió de temps que el milionari negoci del joguet s’esfondraria immediatament després que es conegués l’existència del Tió de Nadal.

Tanmateix, aquest és només l’inici d’un efecte en cadena que ha arribat fins al sector del petroli (cal tenir en compte l’origen petrolífer dels plàstics de la majoria de joguines). Una comissió d’emergència convocada el passat diumenge per Exxon, Kuwait Petroleum Corporation, Total, Gazprom i Equinor va exigir als governs mundials prendre mesures davant l’amenaça que signifiquen els Tions de Nadal contra l’estabilitat social i econòmica i la pau mundials.

Davant d’aquest estat d’emergència nacional Donald Trump ha decidit prendre la inciativa: “cal evitar de totes totes que cap Tió arribi a les mans d’un infant americà i se li posi a cagar regals” ha declarat en una aparició institucional televisada. “Per això aixecaré un mur de 3 metres al voltant de tots els nostres boscos, nius replets d’aquests endimoniats éssers!!”.

Des de Caçations, en nom dels prop de 13,5 milions de Tions que habiten als boscos de Catalunya, volem mostrar la nostra estupefacció davant dels esdeveniments que s’estan succeint. Nosaltres som una mica caps de soca, i potser per això ens costa entendre certes coses dels humans, però… el Sr. Trump ha vist mai un Tió a Yellowstone, Yosemite o al Sequoia Park?

Estarem atents als propers esdeveniments…

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta'ns!

Envia'ns un missatge i et contestarem ràpidament!

Not readable? Change text. captcha txt
0