In General

Guarda tota la màgia del Tió que trobaràs al bosc amb el Diari del Tió!

El Diari és una llibreta de 18 pàgines plena d’activitats a l’abast dels menuts que inclou adhesius i un Nan per convertir-lo en un Tió-clauer. Amb el Diari del Tió podreu recollir els moments més especials i irrepetibles que viureu.

pintant600
interior-2-600

Qui voleu que us l’enviï?

Teniu dues opcions, un transportista o el mateix tió.

Transportista: segurament amb una camioneta arribarà a casa vostra i us entregarà un paquet. A dins hi tindreu el Diari del Tió. Un avantatge és que si feu la reserva amb prou temps tindreu el Diari abans d’anar a buscar el Tió i podreu alimentar l’emoció dels menuts els dies abans!

El mateix Tió: tenim alguns tions preparats per a que us caguin el Diari tant bon punt el trobeu al bosc. Vosaltres anireu a fer la cerca del tió i, sorpresa! No només trobareu el Tió amb la nota personalitzada sinó que a més ja haurà fet la primera “cagadeta”: el Diari del Tió!

Atenció! La segona possibilitat de moment només està disponible a Rupit, Montserrat, Prades i Escornalbou. Si aneu a buscar el tió a un dels altres boscos, haurà de ser el transportista qui us el porti.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta'ns!

Envia'ns un missatge i et contestarem ràpidament!

Not readable? Change text. captcha txt
0
Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Et puc ajudar?