In General

Boscos de Catalunya, 26 d’Octubre de 2017

Ara fa un any un Pokémon Pikachu va demanar asil a un dels nostres tions de Nadal. La raó: que milers de persones el perseguien amb un mòbil i el famós joc Pokémon Go. El què en aquell moment va semblar un cas puntual es va transformar en una veritable ocupació de Pokémons i perseguidors de Pokémons pels nostres boscos.

Caçations es va posar en contacte amb el president de Nintendo, Tatsumi Kimishima. Va ser aleshores quan vam descobrir que el pla de Nintendo i el seu joc Pokémon Go era envair els nostres boscos amb els seus bitxos i posar en perill l’hàbitat natural dels Tions de Nadal!

Però el pla maquiavèlic era encara molt pitjor: volia acabar amb els nostres Nadals, deixant les cases sense Tions per fer cagar!!   Per evitar-ho Caçations va endegar una campanya per salvar els nostres boscos i un equip de hackers va iniciar una desactivació global del joc Pokémon Go.

I avui podem afirmar, amb molta satisfacció, que els Tions tornen a campar lliures i sense problemes per tots els boscos de Catalunya! Si passegeu per qualsevol bosc ja no veureu Pokémons ni perseguidors amb mòbil. Ho hem aconseguit i aquest Nadal hi tornarà a haver Tions amagats als boscos per totes les famílies de Catalunya!!!

I recordeu el crit dels Tions de Nadal:

ELS BOSCOS SERAN SEMPRE NOSTRES!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta'ns!

Envia'ns un missatge i et contestarem ràpidament!

Not readable? Change text. captcha txt
0
Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Et puc ajudar?