In General

Després del resultat a Estats Units, afegit a una guerra mundial a Síria, un Brexit que encara no en sabeu les conseqüències i una crisi general de les democràcies… els tions us proposem dues activitats durant el dia d’avui:

ACTIVITAT 1: JUGAR A DARDS DE PINTURA

Podeu imprimir aquesta imatge i dedicar-vos a tirar dards de pintura contra aquestes cares, segurament no canviarà res però ajudarà a desfogar-vos.

ACTIVITAT 2: COMENÇAR A CONSTRUIR UN MÓN MILLOR PELS VOSTRES FILLS

Aquesta activitat és més complicada, de llarga durada. Cal treballar-la dia a dia en l’educació dels nostres fills i en els vostres comportaments diaris. No és fàcil! Prova de la dificultat són els milions de persones que voten opcions populistes: el seu fastiguejament amb l’status quo els porta a un extrem inesperat…

Avui els tions ens posarem la màscara de Guy Fawkes, la de V for Vendetta: perquè volem ajudar els humans a contruir un món millor! I a més ens ajuda a amagar la cara de vergonya que tenim per un dia com avui…

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta'ns!

Envia'ns un missatge i et contestarem ràpidament!

Not readable? Change text. captcha txt
0
Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Et puc ajudar?