In General

Els tions estem molt contents que hagueu estat mares, qui ens vindria a buscar al bosc sinó? Però també sabem que el cos de la mare que ha tingut una o més criatures a vegades no torna a ser el d’abans o hi ha coses que no funcionen com caldria… Per això avui no volem parlar de l’emoció dels nens, sinó de les mares.

La bona notícia és que hi ha solució a la majoria d’aquests problemes, si s’encaren: gimnàstica hipopressiva, tractaments de sòl pelvià, tractaments prepart i postpart, psicologia/sexologia, gimnàstica corporal, osteopatia, etc.

Centres de fisioteràpia com RAPbarcelona, especialitzats en reeducació abdominopelviana, ofereixen tractaments integrals de disfuncions derivades d’un embaràs. No es tracta només de fer “hipopressives” sinó de posar-se a les mans d’un professional que us doni la millor opció per la vostra recuperació i que continueu sent unes mares estupendes!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta'ns!

Envia'ns un missatge i et contestarem ràpidament!

Not readable? Change text. captcha txt
0