In General

Rupit i Pruit, Novembre de 2016

L'Ermita de Santa Magdalena, on un Pokemon Pikachu va demanar asil als tions de Nadal.

L’Ermita de Santa Magdalena, on un Pokemon Pikachu va demanar asil als tions de Nadal.

Un Pokemon Pikachu que fugia dels seus perseguidors ha arribat a la zona de Santa Magdalena de Rupit, segurament per demanar asil als tions de Nadal que viuen per la zona. El caràcter amable dels tions fa pensar que acceptaran aquesta petició d’asil en algun dels seus amagatalls.

Sembla que els fets han ocorregut de matinada, així ens ho assegurava la veïna de Rupit Teresa de Can Meliton: “estava al llit i he sentit uns sorolls com de ferro rovellat i des de la finestra he vist una llum molt forta a l’ermita de Santa Magdalena. He pogut diferenciar clarament que era un d’aquests ninotets que els meus néts persegueixen tot el dia amb el mòbil. I poc després també hi he distingit la barretina d’un d’aquests tions de Nadal que cada any apareixen per Rupit amagats pel bosc”.

Davant l’enrenou que ha provocat la notícia, en una roda de premsa de l’Ajuntament de Rupit i Pruit, l’alcalde Marcé ha volgut tranquil·litzar l’opinió pública

President Nintendo Tatsumi Kimishima

Tatsumi Kimishima, president de Nintendo, ha d’evitar que els seus Pokemons danyin l’hàbitat natural dels Tions de Nadal.

“els guardes forestals ja tenien constància de la presència de pokemons a la zona i ens han confirmat que aquest ha estat el primer contacte entre un Pikachu i un tió de Nadal del Caçations. El Pokemon va fugir dels seus perseguidors de Barcelona fa tres dies fins arribar a Rupit on justament per aquesta època es detecten els primers moviments de Tions de Nadal, preparant-se pels propers mesos en què les famílies els vindran a buscar al bosc. Continuarem fent seguiment del moviment de pokemons i com aquests poden afectar l’hàbitat natural dels tions de Nadal en una època de l’any tant important per ells “.

Per la seva banda Caçations, l’agència que gestiona la ubicació dels amagatalls dels tions de Nadal per tot Catalunya, ja s’ha posat en contacte amb el president de Nintendo, Tatsumi Kimishima, per recopilar informació detallada dels seus pokemons, entendre el seu grau de perillositat i establir accions de prevenció: “estem molt atents a l’evolució dels esdeveniments” ha afirmat un representant de Caçations.

Recent Posts
Comments
  • Àngel
    Respon

    No tenen res de babaus aquests Pokémons!! No se m’acudeix millor lloc per fugir de la pressió a què deuen estar sotmesos en el seu dia a dia a les grans ciutats. Jo si pogués faria el mateix 🙂

Leave a Comment

Contacta'ns!

Envia'ns un missatge i et contestarem ràpidament!

Not readable? Change text. captcha txt
0
Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
Et puc ajudar?