In General

Hi ha idees que flueixen soles. Quan això passa és un senyal inequívoc que aquesta idea s’ha de tirar endavant. Això també aplica en el cas contrari, quan tens una idea i no saps per què sempre trobes entrebancs, més val començar a pensar en canalitzar les energies cap a una altra banda… El Caçations és un exemple d’idea que des que va néixer en una conversa de bar amb un bon amic, ha anat fluint tota sola. L’any passat amb a Rupit i aquest 2015 escampant-se per Catalunya.

I crec que una de les raons per les que ha estat així és que el Caçations té motius molt poderosos per existir i que fan que valgui la pena organitzar-lo. Entre les diverses raons una la resumeixo amb aquesta cita:

Cuidem el que estimem
i estimem el que coneixem

Tenim un país petit i preciós. I el podem fer encara més preciós si, entre tots, el cuidem. I per què a vegades no es cuida com es mereix? Doncs passa el mateix que amb les persones, si no les estimem no les cuidem. I només podem estimar aquelles persones, o aquells racons del nostre país, que coneixem vertaderament.

I això és el que pretenem aconseguir amb el Caçations: que centenars de famílies coneguin racons del nostre país, hi visquin una experiència meravellosa, que recordaran tota la vida i hi reconeguin un entorn natural que mereix ser estimat i cuidat.

Si aquest any aconseguim aquest propòsit amb els boscos de Navarcles, del Montegre-Corredor, del Penedès, de Vallirana, de la Baronia d’Escornalbou i de Rupit, el Caçations 2015 haurà tingut raó de ser.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta'ns!

Envia'ns un missatge i et contestarem ràpidament!

Not readable? Change text. captcha txt
0
Pokemon Pikachu i tions de nadal